محل تبلیغات شما

سلام مامان باتی

راستش پیجتو از یکی از دوستام گرفتم خواستم ی گوشه از عاشقانه خودمو بگم که بزاری تو پیج

منو سارا هم دانشجو بودیم اوایل دانشگاه موقه ثبت نام همو دیدیم همون نگاه اولی عاشقش شدم ولی نمیشد کاری کرد کل اون روزو تو فکرش بود خلاصه ما ترم اول همه واحدامون باهم بودیم و خیالم راحت بود که مخشو میزنم و باهاش میریم تو رابطه اولین کلاسی ک باهم رفتیم دم در کلاس دیدمش جلو رفتم و سلام کردم جواب سلاممو داد تا خواستم سر بحثو باهاش باز کنم سرشو پایین انداخت و رف تو کلاس بهم برخورد که چقد قد و بی ادب که نزاشت حرفمو بزنم خلاصه رفتیم سر کلاس استاد اومدو شروع کردبه تدریس تموم تایم کلاس خیره بودم تو چشای سارا کلاس ک تموم شد رفتم پیشش و یه چن تا سوال پرسیدم و تا خاستم بهش بگم که بهش علاقه دارم یه معذرت خواهی کرد که عجله داره و رفت انگار که میدونست چی میخام بهش بگم خلاصه این داستان تا اخر ترم طول کشید سر امتحان ریاضی2بودیم که منو سارا بغل دست هم نشسته بودیم وسط امتحان میدیدم ک هی داره داره به من نگا میکنه که بهش برسونم منم از خدا خواسته ی تیکه کاغذ برداشتم و توش نوشتم که خانم سارا خانوم یه ترمه که میخام بهت بگم عاشقت شدم و هر دفه پیچوندی نزاشتی ولی من عاشقتمکاغذو که بهش دادم تا باز کرد و خوند از بس که عصبیشده بود میخاست جیغ بکش برگشو برداشت تحویل دادو رفت بیرون منم پشت سرش برگمو دادم دنبالش رفتم که ببینم چی میشه و جوابش چیه بیرون دانشگاه بهش رسیدم صداش زدم برگشت یه نگاهی بهم انداخت یه چک افسری ابدار خابوند توی گوشم از ترس زبونم بند اومد سرمو پایین انداختم ورفتم.خیلی حالم بد اخرشب که ازخیابون گردی دیگه خسته شدم و رفتم خونه با حال خراب کلید که انداختم برم تو صدای پیام گوشیم اومد پیامو باز کردم یه شماره غریبه که نوشته دیونه جواب دادم شما گف سارام فک کردم خوابم یا رفیقام دارن اذیت میکنن بهش گفتم حالم خرابه هر کی هستی دمت گرم بیشتر حالمو نگر باز جواب داد بابا سارام باور نمیکنی زنگ بزنم زنگ زد و الان یازده ساله باهمیم البته پنج ساله زن و شوهریم

از این که داستان آشنایتون برامون تعریف کردی وحید جان مرسی و مامان باتی منتظر که گوشه های دیگه ای از این رابطه ی یازده ساله رو بشنو

آشنایی سارا و وحید

بهش ,یه ,تو ,کلاس ,سارا ,بگم ,که بهش ,بهش بگم ,بگم که ,منو سارا ,از این

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روانشناسی کودکان